IMG_1869-web

Het gezicht achter Ohlala Maskers

Hallo, mijn naam is Hilde Hulsman, eigenaresse Ohlala Maskers – Groothandel in design-maskers.

Na enige omzwervingen in de couture ben ik beland waar mijn hart ligt: Party maskers maken! Een traditie die ik op een geheel nieuwe eigen wijze benader. Ohlala Maskers staat voor design, speelt in op de vraag vanuit de markt. Voor Ohlala Maskers ontwerp en vervaardig ik het overgrote deel van de maskers zelf. Daarnaast reis ik de wereld af, op zoek naar mooie intrigerende maskers, voor een vermakelijk feest of chique gala.

Ohlala Maskers in het land van de Party-people

Met een geoefend oog voor trends weet ik wat er leeft in de wereld van “The Party-People”. Jij, als detaillist, kan kiezen voor onze schitterende masker collectie die zich reeds bewezen heeft binnen een uitstekende afzetmarkt. Ohlala Maskers luistert ook graag naar jouw eigen ideeën, neem gerust contact met mij op voor het maken van maskers op maat. Als jouw masker hier niet bij zit maak ik er gewoon één.

Gratis naamsvermelding op de dealerlijst van Ohlala Maskers

De maskers op deze site worden niet verkocht aan consumenten. Hen verwijs ik naar de dealerlijst voor een maskerwinkel in de buurt. Jij als dealer krijgt een gratis naamsvermelding op deze dealerlijst. Zo word je gemakkelijk en snel gevonden door heel veel nieuwe consumenten.

DESIGNED BY JMI MEDIA