Ohlala Maskers

Ohlala Maskers is altijd op zoek naar vernieuwing, uitdaging, en een pasvorm op het gezicht. Maskers met een fraai uiterlijk, een aparte look, een verrasend effect, kortom een masker naar wens. In de showroom kunt u een kijkje nemen naar ons brede assortiment maskers. De uitgebreide collectie maskers van Ohlala wordt voor ca. 50% met de hand gemaakt.

Ohlala Maskers nieuwe collectie

Vernieuwing is een bewuste keuze voor ons brede assortiment masker en capes. Ohlala is uniek in de diverse thema’s als Steampunk, Halloween, Moulin Rouge, Eyes Wide Shut, Brazil Carnaval, en hoogwaardige Venetiaanse feesten.

Ohlala Maskers materialen en kleuren

Ohlala Maskers heeft een breed assortiment. Wereld-maskers is de goede benaming van het gehele assortiment. Daarnaast brengt onze eigen ontwerp een uniek product. Ook op aanvraag.

Ohlala Capes, uit eigen atelier

De capes van Ohlala komen o.a. uit eigen atelier. Op de website van Ohlala Maskers en in de showroom van worden deze capes aangeboden. Capes in zwaar fluwelen stoffen, maar ook in flinterdunne voile. Capes van satijn. Capes in zwart. Capes voor mannen en vrouwen. Capes met een lengte maat van 135 cm. Capes op maat gemaakt. De Ohlala Capes zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Op verzoek van de klant worden deze capes in alle stoffen vervaardigd.

Ohlala Maskers, authentiek en met de hand gemaakt

De maskers van Ohlala zijn modern. De authentiek Venetiaanse maskers hebben een make over gehad. De maskers van Ohlala zijn authentiek en met de hand gemaakt. De materialen zijn van leer, papier mache, stof, kant, lak en filigraan. De modellen zijn modern, fetish, kunstig en creatief bedacht en vervaardigd. Maskers met een authentiek karakter.

Ohlala Maskers op ieder themafeest

De maskers van Ohlala zijn gepast op ieder themafeest. Eyes Wide Shut feesten of een chique Ball Masque, Harem Nights, Buresk, fetish, Gothic, BDSM, Toxic, Bitch, Little Sins en allen geschikt voor themafeesten.

Ohlala Maskers van kant

De maskers van Ohlala zijn o.a. van kant. De kanten maskers zijn sexy en super uitdagend. De kanten maskers hebben een flexibele pasvorm en draagt licht op de huid. Een masker van kant is niet zwaar en luchtdoorlatend.

Maskers van kant worden gratis geleverd

Gratis levering binnen Nederland is boven een bedrag van € 70,=. Bestel je maskers van kant met meerdere vriendinnen en zorg dat je een gratis levering krijgt.

Filigraan maskers van Ohlala Maskers, amazing!

De filigraan maskers van Ohlala zijn amazing. De maskers van filigraan worden in verschillende modellen aangeboden door Ohlala. Op de website van Ohlala en in de showroom worden de filigraan maskers in verschillende kleuren getoond.

Ohlala heeft maskers van filigraan in verschillende kleuren

Niet allen de modellen filiraan maskers van Ohlala verschillen van de meeste aanbieders maar ook worden de filigraan maskers in verschillende kleuren aangeboden. De filigraan maskers van Ohlala zijn in zwart, goud, zilver, fucha roze, paars blauw en nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Kies hier uw maskers van filigraan in verschillende kleuren. Een masker met een unieke pasvorm.

Lederen maskers Ohlala Maskers een ware metamorfose

De lederen maskers van Ohlala worden gedragen op ieder themafeest. Zij hebben een uniek model en geven je gezicht daardoor een metamorfose. Onherkenbaar op een themafeest is de wens van iedere jager.

Lederen maskers met beestachtig uiterlijk

De lederen maskers van Ohlala zijn zo goed gevormd dat de maskers een beestachtig goed gevormd uiterlijk krijgen, levensecht. De Italiaanse snit geeft een Europese pasvorm voor ieder gezicht.

Welk leer masker past goed bij jouw?

Omdat alle maskers van leer een uniek pasvorm hebben past ieder leer masker goed bij jou. De leer maskers zijn in alle vormen en modellen te verkrijgen bij Ohlala. Heb jij een vorm die nog niet op onze website staat, neem dan contact met ons op en laat een leer masker op maat maken. Koop uw masker met onze veilige betaalmogelijkheden.

Een leer masker met comfort en plezier draagbaar

Een leer masker dat goed gevormd is draag je met plezier. Het leer masker geeft comfort tijdens het dragen, koelt goed en heeft een flexibele pasvorm. Als je een maskers voor lange tijd moet dragen is leer draagbaar en comfortabel. Kies je eigen model op onze website. Uit voorraad geleverd.